Over

7 STEPS TO YOUR YES ENERGY

Het programma bestaat uit 7 maanden op 1 vaste dag in de maand van 10.00 tot 15.00 uur met iedere sessie een ander energiethema:

Dag 1: De IK BEN Energie
Je leert je angsten los te laten en je grenzen te bewaken zodat je je veilig voelt met het gevolg dat je meer (zelf)respect krijgt. Je krijgt een hoger energie-level en je vertrouwen groeit. Het valt je omgeving op hoe mooi je uitstraling is. Iedereen vindt het fijn om bij je in de buurt te zijn.

Dag 2: De IK VOEL Energie
Deze energie staat voor het in beweging komen en blijven van o.a. emoties. Ze te voelen, te laten stromen en in balans te brengen in combinatie met je verstand. Situaties lopen niet uit de hand, zoals het voeren van moelijke gesprekken. Je leert voelen wanneer anderen of jijzelf over grenzen gaan. Er treedt een helende werking op. Je ervaart levenslust, overgave en vreugde. Mensen voelen zich verbonden met jou.

Dag 3: De IK WIL Energie
Je onzekerheid neemt af en je leert ontdekken wat jij belangrijk vindt. Je maakt weloverwogen keuzes en richt je meer op je doel en je verlangens. Je wil is zo groot dat je er niet meer omheen kan. Je durft door te zetten om te werken aan het aangeven van je grenzen, ook al zit het af en toe even tegen.

Dag 4: De IK HOUD VAN MIJZELF Energie
In plaats van aan het beeld te voldoen die men van je verwacht, verhoog je de energie naar het houden van jezelf. Je laat zien wie je werkelijk bent. De mensen om jou heen durven zich hierdoor ook meer open te stellen. Door elkaars grenzen te respecteren is er verbondenheid en gelijkwaardigheid. Je bent in staat bergen te verzetten. Je hebt duidelijk in beeld waar jij voor staat in het leven. Je bent gepassioneerd en je straalt het uit. In liefde geef je dit door aan anderen.

Dag 5: De IK SPREEK Energie
Zonder oordeel leer jij je gedachten, meningen en gevoelens onder woorden te brengen. Wanneer je het niet eens bent met iemand, ben je in staat te voorkomen dat er een conflict zal ontstaan. Je stijgt er boven uit. Op deze manier wordt het voor beide partijen een win-win situatie.

Dag 6: De IK ZIE Energie
Je leert inzichten te ontwikkelen in je doen en laten. Stel dat je snel boos wordt, dan weet je dat er verdriet achter zit. Dit verdriet mag worden gevoeld en naar buiten worden gebracht. Op deze manier zul je je vrij voelen in de omgang met anderen en jezelf. Men zal deze opening ook voelen en het fijn vinden met je om te gaan.

Dag 7: De IK WEET Energie
De cirkel is rond, er is eenheid. Zonder iets te willen forceren ben je in staat te voelen en te handelen wanneer iemand of jijzelf over je grenzen gaat. Je zult ook niet meer zo snel dit soort mensen en / of situaties aantrekken. Je weet dat we allemaal met elkaar zijn verbonden, we mogen van elkaar leren. Je gaat voluit leven!

Advertenties